Öppna kurser hösten 2024

juni 5th, 2024|Kommentarer inaktiverade för Öppna kurser hösten 2024

Nu har vi lagt upp dem flesta öppna kurstillfällen inför hösten 2024. Det kommer läggas upp successivt med fler utbildningar. Glöm inte att kolla igenom våra webb utbildningar.

Utbildning för Riksbyggen

maj 7th, 2024|Kommentarer inaktiverade för Utbildning för Riksbyggen

Den 18 april så genomförde vi en anpassad utbildning med Riksbyggen Ombyggnad som handlade om ansvar och säkerhet på Steam Hotell. Vi ska genomföra utbildningen 3 gånger till med olika ”affärsområden” under våren. Läs mer »

Webb utbildningar har tillkommit

mars 26th, 2024|Kommentarer inaktiverade för Webb utbildningar har tillkommit

Nästa stora uppdatering har släppts uppe på hemsidan i menyn utbildningar, efter högt tryck och trenden fortsätter, så kan vi nu erbjuda våra 11 online utbildningar till er i er resa inom kompetensutveckling. Det Läs mer »

2 utbildningar tillkommit

januari 18th, 2024|Kommentarer inaktiverade för 2 utbildningar tillkommit

Vi har lagt upp våra två nya utbildningar på hemsidan och vi ser väldigt fram emot detta nya året, 2024 och vi hade en lyckad testutbildning inom PBL, Plan och bygglagen 2 dagar. Vår Läs mer »

Ny hemsida

december 27th, 2023|Kommentarer inaktiverade för Ny hemsida

Perfekt avslut innan årsskiftet att presentera för er att hemsidan har fått en helt ny look och alla uppdateringar klara under menyn utbildningar med dess innehåll! Välkomna hit till vår nya hemsida! Håll även Läs mer »

Uppbyggnad av hemsidan

november 10th, 2023|Kommentarer inaktiverade för Uppbyggnad av hemsidan

Just nu pågår det en nybyggnation av hemsidan och det kan upplevas lite rörigt och mycket uppdateringar sker just nu.

Viktig information för er som arbetar med Diisocyanater.

augusti 28th, 2023|Kommentarer inaktiverade för Viktig information för er som arbetar med Diisocyanater.

Viktig information för er som arbetar med diisocyanater. Nya kemikalielagstiftningen 24 aug 2023, en ny EU lagstiftning om krav på utbildning vid yrkesmässig hantering av diisocyanater börja gälla. Arbetsmiljöverket rekommenderar att de som berörs Läs mer »

Candela Technology projekt 2022

februari 5th, 2023|Kommentarer inaktiverade för Candela Technology projekt 2022

Ett avslut på stort projekt Candela Technology som vi alla känner till om deras världsledande på högeffektiva, elektriska båtar och fartyg för både fritids- och kollektivtrafik, har expanderat sig större i och med deras Läs mer »

Utmärkelse från UC Nordiskt tillväxtcertifikat

februari 4th, 2023|Kommentarer inaktiverade för Utmärkelse från UC Nordiskt tillväxtcertifikat

Det var ett tag sedan vi fick utmärkelsen för 2022 från UC, Vi vill självklart dela med oss med utmärkelsen tillsammans med er kunder! Genom att vi fick ta del av ett tillväxtcertifikat från Läs mer »